Wel of niet

Op de planning staat vandaag de kerstboom van zolder halen en optuigen. Alleen hebben we een probleempje, waar zetten we de boom neer? Voorheen hadden we een 2 zitsbank en toen kon de boom mooi daarnaast staan. Nu staat er een 3 zitsbank, helaas pindakaas, geen ruimte meer voor een boom. Eigenlijk wil ik de huiskamer helemaal omgooien, meubels en televisie op een andere plaats, alleen heeft Theo daar geen zin in. Het is ook best wel een klus. En nu hij zo’n last van zijn knie heeft ook eigenlijk te belastend voor hem.

Met het idee om de kamer te restylen loop ik al een tijdje en vond dat dit eigenlijk wel het goede moment zou zijn, dus…….  Ik ga er nog maar even over nadenken, misschien dat ik het van de week dan wel alleen ga doen, als ik de kolder in mijn kop krijg. Ik heb met de kerst eigenlijk geen binding of zo, maar vind het wel gezellig staan zo’n boom. Dus wie weet?

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *