Sinterklaas

Voor heel veel mensen is het vandaag de viering van de verjaardag van Sinterklaas. Wij doen hier niet aan mee, tenminste nog niet. Misschien in de toekomst als Harvey iets ouder is. Dus wij hebben de dag gewoon als andere dagen doorgebracht. Ik moest in de middag naar de tandarts. Hij had een klein scheurtje in een oude vulling geconstateerd tijdens de half jaarlijkse controle. Dat is nu gemaakt. Stelde niet zo heel veel voor en hij was zo klaar.

Daarna zijn we even naar Zwanenburg gereden om een diamond painting schilderij op te halen bij iemand. Theo was al klaar met zijn 1e schilderij die heel leuk is geworden. Hij zegt dat hij er nu al aan verslaafd is en er niet mee kan stoppen. Dat wordt nog wat, straks hangt ons hele huis vol met diamond painting schilderijen. Nou ja, als hij maar lekker bezig is toch. Ik vind het wel gezellig zo samen bezig zijn met onze hobby.

Mijn dagkaartjes voor de december daily zijn nu allemaal klaar. En zijn hier te bekijken. Nu iedere dag nog een foto maken en verwerken.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *