Fietsen

Wat een heerlijk weer is het vandaag. De afgelopen 2 weken was het echt afzien met temperaturen ver onder het vriespunt. Af en toe een gevoelstemperatuur van –15°.

Daarom zijn we er maar even op uitgetrokken met de fiets. Die moesten we toch een keertje uitproberen. Zalig zo’n e-bike.  We zijn even naar Karin en Frans gefietst, 3,5 kilometers. Nu rustig aan opbouwen en zolang het droog is het aantal kilometers opvoeren. Morgen wil ik een rondje om de Sloterplas gaan fietsen, misschien even een bakkie bij Karin doen. Theo gaat morgen op de fiets naar zijn werk. Ik ben benieuwd hoe het gaat bevallen.

Met mijn lijnpoging, die ik op 22 februari 2018, gestart ben gaat het ook hartstikke goed. In 5 dagen tijd ben ik bijna 2 kilo afgevallen. Super trots op mezelf.

De komende dagen ga ik me voorbereiden op het komende weekend. Mijn scrapspullen verzamelen die mee moeten. Ik ga met een aantal vriendinnetjes een weekendje weg. Heerlijk een weekend scrappen. We hebben een huisje in Volendam gehuurd.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *