De feestdagen en de jaarwisseling

De kerstdagen zitten er weer op en het nieuwe jaar is inmiddels ook alweer 5 dagen oud. Theo en ik wensen iedereen het allerbeste voor 2019. Zelf hebben we niet zoveel met deze dagen en zijn dan ook blij dat alles weer achter de rug is. De kerstboom en de ballen liggen ook weer op zolder en zo langzamerhand begint het gewone leven weer. Ik heb vanmiddag de laatste hand gelegd aan mijn december daily. Ik kan weer aan een nieuw project gaan beginnen.

Ik wil me wat meer gaan toeleggen op mixed media. En dat wil ik gaan doen in een planner van Elisabeth Craft Designs. Ik heb alles al in huis, dus in principe kan ik zo gaan starten. Ik wil proberen aan de “52 weeks of journaling” mee te doen van Charlene van der Vorst. Elke week een andere challenge. Vind je het ook leuk om hier aan mee te doen, klik dan hier.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *