Daar ben ik weer

Zo dat is lang geleden zeg, dat ik iets geplaatst heb hier. Wat kan er veel gebeuren in één jaar tijd. Theo is inmiddels met pensioen. Officieel vanaf 1 juli 2019, maar vrijgesteld van werk vanaf maart 2019. Door een knieblessure met ziekteverlof gegaan en aangezien er op korte termijn geen verbetering in zat, is hij van werk vrijgesteld. Hierdoor konden we lekker naar de camping. Daar hebben we al die tijd gezeten tot de 2e week van november. We hebben ons goed vermaakt, heerlijk gefietst over de heide en een paar keer naar Barneveld en Nijkerk.  

Het is ook wel weer lekker om thuis te zijn. Weer andere activiteiten die ons bezig houden. 

Op creatief gebied was ik al die tijd wel actief. Ik had lekker veel spullen meegenomen en kon me daar heerlijk uitleven. 

Enfin, ik ga de draad weer oppakken vanaf nu en probeer nu om iedere dag iets te posten. Momenteel ben ik weer aan de slag gegaan met een december daily. In principe zijn bijna alle pagina’s al gemaakt alleen ontbreekt de foto nog. Die maak ik op de dag zelf en verwerk hem dan meteen in mijn album. Ik werk in een planner van Elizabeth Craft Designs, de rode. 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *